tisdag 23 juli 2013

Antioxidanter - acai kapslar - effektiv metod

Övervikt, särskilt runt midjan, är farligt för din hälsa. Belly fett ökar risken för stroke, hjärtinfarkt och en muffin toppen. Lyckligtvis finns det ett bättre sätt att kasta pounds än att spendera timmar svettas över konditionsmaskiner. Tabata cardio träning är korta, effektiva och kan göras i avskildhet i ditt eget hem. Dessa fyra minuters pass kommer inte specifikt bränna magen fett, men då ingen form av motion kan rikta en kroppsdel ​​för viktminskning. Tabata cardio träning ger fördelar lika stor som längre cardio sessioner i endast fyra till åtta minuter så att du kan gå ner i vikt snabbt. Det bästa är att du kan anpassa Tabata protokollet till nästan alla former av fysisk aktivitet så att du inte kommer att behöva ge upp din favorit cardio, bara ändra på hur du gör det.

Tabata cardio träning

Izumi Tabata upptäckte den mirakulösa Tabata metod för att komma i form på rekordtid. Tabata träning användes ursprungligen för att förbättra fysisk prestation. Den Tabata rutinen ökar uthållighet både för korta skurar av energi, som tävlar, och längre aktiviteter som långdistanslöpning. Man fann också att förbättra fettförbränningen, så att du kan använda utbildning för atletiska konditionering och att bränna magen fett.

Den ursprungliga Tabata studien involverade manliga studenter som spelade sport. Deltagarna gjorde en fyra minuters Tabata träning på en stillastående cykel. Folk har sedan anpassat rutinen att använda andra maskiner, fria vikter och kroppsvikt. Välj vilken metod du vill, men håll dig till samma intervall som definierar Tabata protokollet.

Hur man gör en Tabata träning

Tabata träning är högintensiv intervallträning. Denna typ av cardio innebär byte från högintensiva perioder låg till måttlig intensitet intervall under ett träningspass. Vad gör Tabata rutin så effektiv är den högintensiva perioder följt av mycket korta "recovery" intervall. Att göra en Tabata träning, träna på en hög intensitet i 20 sekunder och sedan sakta ner, men sluta inte, i 10 sekunder. Upprepa denna cykel åtta gånger, vilket gör en fyra minuters träning. Du bör utföra en uppvärmning och nedvarvning också.

Om du älskar gymmet, prova det här passet på en stillastående cykel eller roddmaskin. Att träna hemma, prova knäböj och armhävningar. Ta Tabata utomhus och växlar mellan 20 sekunder spurter och 10 sekunders jogging. Det spelar ingen roll vad du gör så länge du får din intensitet upp riktigt högt under de 20 sekunderna av högintensiv träning.

Tabata att bränna magen fett

Den som säger att du kan bränna magen fett genom att göra crunches eller någon annan övning är antingen ljuger eller helt fel. Din kropp håller fett där du är genetiskt predisponerade för fettlagring. För vissa människor, går fett till magen. Andra människor har åska lår eller extra skräp i sin trunk. En stor rumpa eller full höfter kan se kurvig och sexig, men en ölmage är en stor hälsorisk som du måste ta itu med snabbt. Du måste gå ner i vikt snabbt, eftersom det enda sättet att dike bukfettet är att gå ner i vikt i allmänhet. Tabata träning är bra för viktminskning eftersom de är korta nog att passa in i ditt fullspäckade schema, plus öka din ämnesomsättning så att du bränner kalorier under träningen och efteråt.

En anmärkning av försiktighet: högintensiv intervallträning är inte för nybörjare. Underlätta i träning med mindre intensiv träning och sedan införliva en eller två Tabata cardio träning i din rutin varje vecka. Så länge du äter bra också, är du garanterad att gå ner i vikt snabbt och säga adjö till magen fett.

Källor för denna artikel är:

http://exercise.about.com
http://en.wikipedia.org/wiki/High-intensity_interval_training
http://tabatatraining.org/
http://www.naturalnews.com

Om författaren:
Sarka-Jonae Miller är en personlig tränare, massör, ​​romanförfattare, och bloggare. Få mer hälsa och wellness tips på Sarka Natural Healing tips blogg,
Facebook-sida, eller Twitter.

Sarka debutroman, "Between pojkvänner," visades nyligen på tre Amazon storsäljare listor, inklusive Comic Fiction, humoristisk Fiction, och kvinnors Fiction. Det nådde # 3 på de två första listorna. Romanen är tillgänglig på Amazon över hela världen. Detta är andra gången på två månader "Mellan pojkvänner" dök upp i topp 10.

East County Magazine kallar det "ultimata chick-lit läsa." Den Rancho Santa Fe Review tidningen säger, "Under loppet av boken, börjar Jan, som är i 20-årsåldern, att växa som människa och även slår upp en sann vänskap med en man, en första för henne." Läs ett gratisprov på Amazon.

Läs mer: http://www.naturalnews.com/038943_Tabata_cardio_workout_belly_fat.html # ixzz2ZsS6jFa9

antioxidanter
bantning
banta snabbt
acai kapslar

http://viktminskning24.blogspot.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar