tisdag 23 juli 2013

Viktminskning - gå ner i vikt tips - effektiv metod

Översikt

Typ: Low-carb.
Liknar dessa amerikanska News-rankade dieter: South Beach Diet, Eco-Atkins, Paleo Diet
Målet: Viktminskning.
Påståendet: Du förlorar upp till 15 pounds inom två veckor, och äta massor av fet mat.
Teorin: Kroppen är en motor, kolhydrater är den gas som gör att det går. Begränsning kolhydrater gör att kroppen att vända sig till ett alternativt bränsle lagrat fett. Så socker och "enkla stärkelse" som potatis, vitt bröd och ris är alla men pressas ut, protein och fett som kyckling, kött och ägg är omfamnade. Fett förbränns, pounds lossna.


Att minska den totala kolhydrater är inte allt som finns att Atkins. Att begränsa de kolhydrater du tar i vid något tillfälle är också i spelet planen. En carb-tung måltid översvämningar blodet med glukos, för mycket för att cellerna att använda eller lagra i levern som glykogen. Var slutar den? Som fett.
Hur Atkins diet fungerar?


Du går igenom fyra faser "," börjar med mycket få kolhydrater och äter allt mer tills du får till din önskade vikt. Hålla kolhydrater i schack är inte så enkelt som att säga nej till socker och bakade potatis. Du ska hålla acceptabla livsmedel listar händig och polera dina aritmetiska färdigheter. I fas 1, till exempel, du får 20 gram per dag av "net carbs" (dra ut mat lista), 12 till 15 av dem från "foundation grönsaker" (dra ut en annan lista) är höga i fiber. Men som för fett, behöver du inte ens behöva trimma bort din biff. (acai berry)

Ska du gå ner i vikt?

Atkins och andra låg-carb diet har studerats längre och hårdare än de flesta andra metoder, och Atkins verkar vara måttligt framgångsrik, särskilt under första veckorna. Det är bara en del av historien, dock.

Mycket av den initiala förlusten är vatten, säger experter, på grund av kosten diuretiska effekt. Det är sant för många andra dieter också, och är en av anledningarna till forskarna inte dömer dieter baserade på några veckor av resultat. I kost studier, börjar långsiktigt allmänhet vid två år. Här är vad flera viktiga studier hade att säga om Atkins och andra låg Carb diet:

Under korta perioder, Atkins resultaten varierar. I en studie, som publicerades 2006 i British Medical Journal, förlorade Atkins dieters i genomsnitt 10 pounds under de första fyra veckorna medan de på mjöl-byte (Slim Snabb), kalori-restriktion (Viktväktarna), och låg fetthalt ( Rosemary Conley s Eat Yourself Slim bok) dieter förlorade 6 till 7 pounds. På en månad punkt och därefter, men det fanns inga signifikanta skillnader i viktminskning mellan grupperna.
En studie från 2007 som publicerades i Journal of American Medical Association delas ungefär 300 överviktiga eller feta kvinnor i grupper och tilldelas dem till en av fyra typer av dieter: low-carb (Atkins), låg fetthalt (Ornish), låg mättat- fett / moderat-carb (LEARN), och ungefär lika delar protein, fett och kolhydrater (zon). På två månader hade de Atkins dieters förlorade ett genomsnitt av ungefär 91 pounds jämfört med 5 till 6 pounds för dem på de andra tre dieterna. Vid sex månader, i genomsnitt väger förlust för Atkins-gruppen ca 13 pounds, de övriga tre grupperna i genomsnitt 41-7 pounds. Vid 12 månader hade den Atkins gruppen förlorade vad forskare kallas en "blygsam" 10 pounds, de andra bantare genomsnitt 31-6 pounds. Bestämda slutsatser dras från denna studie är riskabelt, dock. Bortfallet i alla fyra grupperna var betydande, och många deltagare följde inte deras tilldelade diet. Den Atkins dieters, till exempel, tog i betydligt mer kolhydrater än de skulle.
En tredje studie, som publicerades 2010 i tidskriften Annals of Internal Medicine, fann ingen klar fördel antingen en låg-carb diet baserad på Atkins eller en generisk fettsnål kost. Båda hjälpte deltagarna förlorar i genomsnitt 11 procent av sin startvikt på 12 månader, men de fick ungefär en tredjedel av det tillbaka efter det. Efter två år var den genomsnittliga förlust för båda dieter 7 procent av ursprunglig kroppsvikt. (Det är fortfarande inte dåligt om du är överviktig, kan förlora bara 5 till 10 procent av din nuvarande vikt hjälpa avvärja vissa sjukdomar.) En analys av fem studier som jämförde låg-carb och fettsnål kost publicerades 2006 i Archives of Internal Medicine konstaterade likaledes-medan viktminskning var större på sex månader för låg-carb diet, med 12 månader som skillnaden var inte signifikant.
Det är fortfarande oklart, oavsett påståenden om låg-carb diet, om den främsta orsaken till viktminskning är carb begränsning specifikt eller bara skära kalorier. En studie publicerad 2009 i New England Journal of Medicine fann att efter två år, förlorade deltagarna tilldelas antingen till en 35 procent eller en 65 procent carb diet ungefär samma mängd vikt-6-71 pounds i genomsnitt. År 2003 konstaterade forskare som analyserade cirka 100 låg-carb studier i Journal of American Medical Association att viktminskningen på dessa dieter förknippades främst med skärande kalorier och inte med skärande kolhydrater.
Forskarna granskade 17 olika studier som följde sammanlagt 1141 överviktiga patienter på låg-carb äter planer, något som liknar den Atkins dieten. Resultaten publicerades i 2012 i fetma. Studien visar att låg-carb diet förlorade ett genomsnitt av nästan 18 pounds under en period av sex månader till ett år. De såg också förbättringar i deras midjemått.

Hur väl uppfyller kraven till vedertagna kostråd?


Fett. Jämför regeringens rekommendation i 2010 Dietary Guidelines för amerikaner att 20 till 35 procent av det dagliga kaloriintaget kommer från fett med så hög som 63 procent för Atkins.

Protein. Det är inom det acceptabla området för protein konsumtion.

Kolhydrater. Atkins ger inte den rekommenderade mängden kolhydrater under någon fas. (acai tabletter)

Salt. Majoriteten av amerikanerna äter för mycket salt. Atkins kommer att hålla dig under den rekommenderade dagliga maximalt 2.300 milligram, men om du är 51 eller äldre, amerikansk, eller har högt blodtryck, diabetes, eller kronisk njursjukdom är den rekommenderade dagliga natrium gränsen 1,500 mg., Och Atkins uppfyller inte denna standard. Du kanske kan göra byten för att anpassa sig till en låg natrium diet. (gå ner i vikt tips)

Andra viktiga näringsämnen. De 2010 Dietary Guidelines kallar dessa "näringsämnen av oro" eftersom många amerikaner får för lite av en eller flera av dem:

Fiber. Att få den rekommenderade dagliga dosen-22 Att 34 gram för vuxna hjälper dig att känna full och främjar god matsmältning. Atkins ger initialt mindre fiber än vad som allmänt rekommenderas men når en acceptabel summa (för de flesta, men inte alla) av den sista fasen.
Kalium. En tillräcklig mängd av detta viktiga näringsämne, enligt de 2010 Dietary Guidelines, minskar räknare salt förmåga att höja blodtrycket, benförlust, och minskar risken för njursten. Det är inte så lätt att få det rekommenderade dagliga 4.700 mg. från livsmedel. (Bananer är hög i kalium, och du skulle behöva äta 11 per dag.) De flesta amerikaner tar in alldeles för lite. Atkins faller något kort av den rekommenderade mängden, men förmodligen levererar mer än de flesta människor får.
Kalcium. Det är viktigt inte bara för att bygga och underhålla ben utan att göra blodkärl och muskler fungera korrekt. Många amerikaner inte får tillräckligt. Kvinnor och någon äldre än 50 borde försöka särskilt hårt för att möta regeringens rekommendation om 1000 mg. till 1300 mg. Bra källor är fettsnåla mejeriprodukter och kalcium-berikade juicer och spannmål. Du bör vara i division på Atkins.
Vitamin B-12. Vuxna bör skjuta till 2,4 mikrogram av detta näringsämne, vilket är avgörande för korrekt cellernas ämnesomsättning. De flesta prov Atkins planer ger mer än tillräckligt, men din faktiska intaget varierar beroende på din måltid val. Arbete i fisk som lax och öring, tillsammans med yoghurt och berikade spannmål (om du får tillräckligt med kolhydrater, alltså). De är alla bra källor.
Vitamin D. vuxna som inte får tillräckligt med solljus måste uppfylla regeringens 15 mikrogram rekommendation med mat eller ett komplement för att minska risken för benbrott. Du vill förmodligen att gå i solen eller komplettera rutt på Atkins, prov planer visar att det inte kommit nära att uppfylla kravet. Ändå kunde man äta bara 3 gram sockeyelax, som rymmer cirka 20 mikrogram D-vitamin, för att uppfylla kravet. Eller bara försöka arbeta i fettsnåla mejeriprodukter och berikade spannmål.
Tillägg rekommenderas? Ja, en daglig multivitamin med mineraler som magnesium och kalcium, samt kompletterande omega-3 från fiskolja och vitamin D för dem som inte får mycket sol. Om du känner för att forska näringsinnehållet i olika livsmedel, kan du istället se till att din kost innehåller rikliga mängder av ingredienser rika på viktiga näringsämnen. (viktnedgång)

Hur lätt är det att följa?

Hur mycket älskar du söta och stärkelserika livsmedel? Skulle du missa knaprig franskt bröd? Pasta? Druvagelé? Kostvanor som allvarligt begränsar hela livsmedelsgrupper i månader och år tenderar att ha lägre framgång klassar än mindre restriktiva dieter.

En studie visade högre halter av Atkins dieters avhopp vid 3, 6, 12 och 24 månader än andra gjorde på en fettsnål diet, men skillnaderna var inte signifikanta. Två andra studier som inkluderade låg-carb diet avslutade diet typ inte var ansluten till bortfallet. (viktminskning)

Bekvämlighet:

Hemma, bygga variation i måltiderna är lite hårdare än vanligt. Äta ute tar mer ansträngning. Alkohol är begränsad. Företagets produkter och online-resurser kan vara till hjälp.

Läs mer

Fullhet:

Näringsexperter betona vikten av mättnad, den nöjda känsla av att du har fått nog. Hunger bör inte vara ett problem på denna diet. Protein och fett i allmänhet tar längre tid än kolhydrater för att smälta, den hunger mitt i din hjärna kommer inte att skicka ut "Mata mig" meddelanden två timmar efter en måltid.

Smak:

Vad är inte att tycka om saftiga hamburgare toppad med smält cheddar? Ändå kunde bun-mindre hamburgare och dips utan chips blir gamla i det långa loppet.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Viktminskningspreparat

viktminskning
viktnedgång
gå ner i vikt tips
acai berry
acai tabletter