tisdag 23 juli 2013

Gå ner i vikt snabbt - berri acai - effektiv metod

Det finns ingen förneka det: försöker gå ner i vikt kan vara en lång och utmanande resa. Om du någonsin har försökt och misslyckats med att gå ner i vikt innan så har du förmodligen vet hur frustrerande det kan vara - speciellt när känslor som stress, låg självkänsla, sorg och tristess dyker upp.

Det är inte ovanligt för människor att komma in i en cykel av bantning, överätande, känna skuld och bantning igen. Detta kallas "jojo bantning" och gör viktminskning svårt att upprätthålla.

Medan modefluga kostvanor och planer näring fokusera på vad du stoppar i munnen och hur ofta, hypnoterapi förändringar hur du känner vad du äter. Till exempel - på en diet du kan äta en morot och önskar att du äter en morotskaka, men med hypnoterapi du kan lära dig att njuta av morot och inte ge denna kaka en andra tanke. Det kan vara svårt att föreställa sig en värld där du skulle gärna stänga ner din favoritmat för något friskare, men med vissa hypnoterapi tekniker kan det vara möjligt att ändra dina tankemönster och få kontroll över suget på ett sätt som inte pressa dig .

Genom att rikta det undermedvetna med kraftfulla förslagsverksamhet tekniker, kommer en hypnosterapeuten hjälper dig att utveckla en ny, positiv relation med mat och motion. Målet är att få dig att känna dig säker på din kropp, ändra några negativa tankar om att äta och hjälper dig gå ner i vikt sunt och ansvarsfullt sätt utan att påverka din emotionella välbefinnande.

Många människor hävdar att de behöver gå ner i vikt, oavsett om de är överviktiga eller inte. Sanningen är, väldigt få människor är nöjda med formen och storleken på sina kroppar, oavsett om de behöver gå ner i vikt.

Enligt officiell statistik, 61,3% av de vuxna och 30% av barnen i England behöver gå ner i vikt eftersom de är överviktiga eller feta.

Du kanske behöver gå ner i vikt om du:

har ett body mass index (BMI) på 25 eller mer
är en man och ditt midjemått överstiger 37 inches
är en kvinna och din midjemått överstiger 32 inches
har en hög andel kroppsfett för din ålder och kön
har ont i lederna (övervikt lägger större påfrestning på lederna)
har typ 2-diabetes, högt blodtryck eller hjärtsjukdom.
Gå ner i vikt är det viktigt att äta mindre och motionera mer. Tecken du är överätande inkluderar:

Du äter så snabbt att du inte verkligen smaka smaker i maten eller märker din kropp signalerar att det är fullt.
Du alltid äta allt på tallriken, även om du är full, så att inte slösa mat (detta kan förstärkas av föräldrar under barndomen).
Du äter när du är uttråkad eller ensam.
Du äter när du är upprörd eller nedstämd.
Du äter för att belöna dig själv (dvs jag har gjort så bra på gymmet, jag förtjänar det här chokladkaka).
Det är ohälsosamt att vara överviktiga eller feta eftersom du har en högre risk att utveckla / lider av:

typ 2-diabetes
högt blodtryck
högt kolesterol
hjärtsjukdom
stroke
hjärtinfarkt
cancer.
Att vara tyngre än genomsnittet kan också få sociala konsekvenser, bland annat diskriminering, verbala / känslomässig mobbning och även fysisk misshandel. Detta stigma kan intensifiera känslor av skam och otillräcklighet vissa människor känner när de ser i spegeln. Känslor som detta kan leda till:

låg självkänsla
dåligt självförtroende
ångest
stress.
Alla dessa känslor kan ganska allvarligt minska en persons livskvalitet och även ha en dominoeffekt på sin karriär, relationer och vardagliga upplevelser.

Body förtroende

Även om det är viktigt för överviktiga och feta människor att gå ner i vikt av hälsoskäl, det är inte bra att känna sig nedstämd eller deprimerad om det. Enligt en attitydundersökning kroppsuppfattning i Storbritannien, en av fyra vuxna säger att de känner sig deprimerad om sina kroppar och en tredjedel av män och kvinnor säger att de vill att deras kroppar såg mer ut som de sett i tidningar.

Eftersom kroppsform och storlek är så samman med den västerländska idén om skönhet, söker man ständigt efter "snabba lösningar" för att slarva. Bantningspiller, modefluga viktminskning kostvanor förlust och slitsamma regimer motion är bara några av de sätt människor försöker gå ner i vikt. Vad du måste ställa dig är - jag är glad att göra detta? Och - kan jag fortsätta att göra detta för resten av mitt liv?

Att förlora och hålla vikten av, kan du inte bara gå på en sex veckors rensning och sedan gå tillbaka till dina tidigare vanor. Du måste göra verkliga och ofta stora livsstilsförändringar. Detta kan vara svårt - trots allt, smakar sött, fet, stärkelserik mat bra och motion tar tid och ansträngning. Vad gör viktminskning svårare är de känslor som vi förknippar med vissa livsmedel och handlingen att äta. Det är där hypnoterapi tekniker kan ha en fördel över de som används av dietister och personliga tränare - för att ändra din kropp, måste du först ändra dig. Du måste fråga dig själv - varför är jag missnöjd med min kropp, och varför kan inte jag gå ner i vikt?

Varför kan inte jag gå ner i vikt?

Massor av människor försöker och misslyckas med att gå ner i vikt för ett stort antal skäl. Dessa skäl är ofta omedvetna, vilket gör det svårt för oss att övervinna dem. Hypnoterapi syftar till att exponera dessa skäl, vilket gör att kunderna för att slutligen bryta igenom barriärer som kan ha hindrar dem från att förlora vikt under många år.

Vanliga orsaker du kanske finner det svårt att lyckas gå ner i vikt är:

Du tröst äta

När vi är barn vi lära oss att associera utfodring med bekvämligheten av våra mödrar. Vissa experter tror att denna association egentligen aldrig lämnar oss. När vi blir äldre och vi tar mer ansvar, kan livet bli mer stressigt och mat kan erbjuda en återgång till dessa tidiga dagar av fullständig beroendet. Om du någonsin befunnit dig att nå för en chokladkaka efter en hektisk dag, eller beställa en take-away när du känner dig ensam och ledsen, då du kan vara en tröst eater.

Som en tröst eater du kommer att få det svårare att gå ner i vikt eftersom du har låt maten bli din coping mekanism och utan det, kanske du inte vet hur man handskas med dina känslor.

Du ljuger för, eller lura dig själv

Du kanske insisterar du knappt äta en sak men om du är överviktiga eller feta då något måste gå fel någonstans. För att gå ner i vikt, måste du vara helt ärlig om hur mycket du äter och tränar. Även när du håller en matdagbok eller använda en app livsmedel spårning, är det lätt att glömma den udda snack här och där. Kanske du plocka på ingredienser medan du gör middag, kanske du har några forkfuls av resterna från kylskåpet. Kanske har du ett kex med ditt eftermiddagste, eller smyga en behandling vid tågstationen på väg hem. Det är ofta dessa "på språng livsmedel" som fångar oss ut men de verkligen lägger upp. Även om du religiöst hålla sig till sallad till middag, enkelt ignorera allt du äter i-mellan kommer inte att göra dig en björntjänst.

Du förbjuda mat

Som en mystisk låda du blir tillsagd att inte öppna, skära mat ur din kost kan göra att maten desto mer tilltalande. Om du hittar dig själv att ha en daglig nedsläpp med kontoret kakburken du är mer benägna att vilja binge i slutet av veckan. Nyckeln till hållbar viktminskning är att lära sig självkontroll. Om du kan träna dig själv att hålla sig till bara en fest varje så ofta, utan att känna frestas i-mellan, kommer du att kunna njuta av dina favoriträtter utan att gå upp i vikt.

Du tränar inte tillräckligt

Motion är lika viktigt som kost när det gäller att förlora vikt. Ibland mentala blockeringar kan hindra oss att vilja träna, inklusive:

känner en brist på energi
känslan alltför självmedveten att utöva offentligt
inte vill svettas
övertyga dig själv att du ska "gå i morgon" (varje dag).
Motion är definitivt en mental grej. Hypnoterapi kan hjälpa dig att bryta ner de mentala blockeringar stoppa dig från att göra det mesta av din kropp. Oftare än inte, kommer att få kroppen i rörelse och ditt hjärta att pumpa dig att må bättre om dig själv i allmänhet, vilket leder till friskare beteenden och ett lyckligare liv.

Hur hypnoterapi för viktminskning arbete?

Hypnoterapi för viktminskning blir alltmer accepterad och, eftersom fler människor ger det en go - mer populär. Först nyligen har hypnoterapi för viktminskning fått det erkännande det förtjänar. Idén om hypnos fortfarande möts med skepsis på grund av missuppfattningar om vad det är. Det är bra att veta att under hypnos kommer du inte:

gå ner i vikt snabbt
viktminskningsprogram
lchf metoden
fettförbrännare
berri acai
vara utom kontroll
sover
bli tillsagd att göra något du inte vill göra
har ditt minne raderat
tvingas att avslöja dina djupaste mörkaste hemligheter.
Hypnoterapi är inte någon ockult konst - du kommer inte bli uppskattad öppen och utnyttjas av din hypnotherapist, du kommer att behålla kontrollen över dina sessioner.

Så hur hypnoterapi för viktminskning arbete?

Ett. Din hypnosterapeuten är i huvudsak en tränare. Han eller hon kommer att guida dig i ett tillstånd av djup avslappning.

2. När din kropp och själ är i avkoppling läge (ungefär som en dagdröm), kommer din hypnosterapeuten att kunna komma åt ditt undermedvetna (den del av oss som jobbar hela tiden, men att vi inte nödvändigtvis känner dvs medfödda instinkter och överlevnad mekanismer).

Tre. Lugnande, omsorgsfullt formulerad skript kan användas för att undersöka en kunds orsakerna till överätande och föreslå nya sätt att tänka genom visualiseringar. Du har kontrollen att avvisa alla förslag som du inte känner sig nöjd med utan någon vägledning från din hypnosterapeuten.

4. Med tiden kommer du att lära dig att byta ut dina negativa vanor och matvanor med positiva föreslagits av din hypnosterapeuten.

En av de vanligaste frågorna i hypnoterapi samråd är - kommer hypnoterapi fungera för mig? Svaret på det är att det är svårt att veta förrän du prova det själv. Även om det säkert inte kommer att fungera på samma sätt för alla, bör processen för att tala om att utveckla goda vanor och bli av med dåliga vanor hjälper plantera en ny nivå av medvetenhet när det gäller mat och motion.

Hypnoterapi var klassas som en "effektiv" behandling för viktminskning enligt Chambless & Hollen (1998) kriterier för "empiriskt-stödda behandlingar" efter en översyn av villkoren hypnoterapi kan användas för att behandla.

Hypnoterapi för tekniker viktminskning

Även om varje fall är olika eftersom alla har olika skäl till att vilja gå ner i vikt, några förslag som du kan stöta på under hypnoterapi för viktminskning inkluderar:

Envisioning kroppen du vill eller kondition / hälsa som du vill uppnå.
Föreställa sig hur du kommer att känna med ditt nya utseende och hälsa.
Att föreställa dig själv att nå det målet utan ansträngning.
Se hur mycket du kommer att ha förbättrats från i dag.
Att föreställa sig hur strömförande och övertygade om att du kommer att känna.
Att inse att ju mer du tränar, desto mer kommer du att träna och desto lättare blir det att göra det.
När du får lust att äta något ohälsosamt, eller äta när du inte är hungrig, inte föreställa nå ditt mål och fundera över hur det får dig att känna.
Dessa visualiseringar och många, många fler för att stärka dig så att du kan ta kontroll över dina val. Förhoppningsvis kommer du att lära dig att njuta av smaken av hälsosam mat och stoppa begäret sötsliskig, feta saker. Du bör också lära dig att njuta av din kropp och inte se det som en källa till oro. Genom att ta itu med de djupa känslor som bildar grunden till dina matvanor, kan du lära dig att anta en hälsosammare livsstil och njuta av att göra så.

gå ner i vikt snabbt
viktminskningsprogram
lchf metoden
fettförbrännare
berri acai

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar